Wednesday, March 9, 2011

103 Days Until TIC 2011!

Have you seen the preliminary schedule for the 2011 Transit Initiatives and Communities Conference? This year's program includes updates to some of your favorite sessions from year's past, topics that you have been begging us to add, as well as new and timely sessions covering issues like:
  • Messaging transit in an anti-tax, anti-government environment;
  • Improving the economy and creating jobs through transportation investment;
  • Innovating financing measures at the ballot box;
  • Activating new allies to increase your community of support for transit.
Registration is open and available online. For more information on this year's conference, please visit cfte.org/TIC/TIC2011.asp

1 comment:

An Binh said...

Bổ sung sức khỏe cho trẻ chính là nhiệm vụ hàng đầu giảm cân cho người khó giảm cân , vì vậy với những sản phẩm như l'il critters fiber gummy bears , bio island dha sẽ giúp các mẹ làm được điếu này mà ít phải tốn nhiều công sức . Làm đẹp chính là một phần không thể thiếu đối với mọi phụ nữ , những sản phẩm như the great cover up ultimate concealer , love me for me flawless foundation sẽ giúp bạn có được điều mình mong muốn một cách dể dàng. Vệ sinh cho trẻ là vấn đề thường làm đau đầu nhiều bà mẹ nhưng với baby shampoo sẽ giúp các bà mẹ hoàn nhành nhanh chóng, để trị họ cho trẻ có nhiều cách nhưng dùng siro trị ho muhi là một giải pháp không hề tồi chút nào . Muốn làn da trắng sáng không quá khó như bạn nghĩ , chỉ cần oxynergy white exception serum sẽ làm chọ bạn thỏa mản mà không phải tốn quá nhiều thời gian và công sức.