Tuesday, October 7, 2008

Brother, Can You Spare a Billion?

There’s a perfect financial storm brewing for states. First, the Washington Post reports that many states are being hit by the current financial crisis in much the same way that some big firms are. Some states, notably California and Massachusetts, have raised concerns about their ability to access tight credit markets for vital short-term borrowing. California may end up joining the ranks of big banks and Wall Street firms needing federal assistance to stay afloat. Paging, Hank Paulson.

Those same problematic credit markets are causing trouble for states and cities relying on bonds to finance key projects. The market for state and municipal bonds, traditionally a safe haven, is also under tremendous pressure and has seen its weakest year since 1999. Massachusetts has pulled a $750 million offering based on market turmoil and uncertain demand. Fewer buyers and higher costs are putting governments in a squeeze.

Lastly, the slow economy is continuing to yield lower than expected sales tax revenues while property taxes and real estate transaction fees are being hit by the collapse of the housing market. Just to top things off, gas tax revenues and other user fees are also falling with reduced driving and slower economic growth. The Center on Budget and Polity Priorities released a new report showing that 15 more states are facing a budget shortfall. The mid-fiscal year gap is estimated at nearly $6 billion and is almost certain to grow.

These trends may be temporary and based on current economic events, but they demonstrate the longer-term investment challenges that states and regions face with uncertain funding sources. Voters will have the chance to weigh-in on new funding measures in 22 states or communities this fall. That new investment may be needed now more than ever.

1 comment:

An Binh said...

Mỗi văn phòng của công ty hay doanh nghiệp đều có cách thiết kế và bài trí sản phẩm nội thất văn phòng hcm khác nhau cho nên việc chọn lựa sản phẩm cũng như bài trí tùy thuộc khá nhiều về diện tích văn phòng cũng như là tính chất công việc của công ty. Những không thể nào thiếu các vật dụng sau: bàn,ghế,tủ. Vậy cách bố trí các sản phẩm nội thát văn phòng như thế nào phù hợp đúng với các tiêu chí trong văn phòng cùng chúng tôi tìm hiểu qua chia sẻ sau:
Đới với việc vài trí bàn làm việc
Vị trí bàn làm việc thường được đặt ở nơi có ánh sáng tốt nhất, ngày nay trong các thiết kế nội thất văn phòng đương đại thì hầu như các văn phòng làm việc đều được hỗ trợ đầy đủ ánh sáng. Kích thước mỗi loại bàn làm việc gỗ thì không nhất định ,luôn phụ thuộc vào diện tích văn phòng làm việc. Đối với các văn phòng có diện tích nhỏ thì luôn ưu tiên về không gian do đó bàn làm việc thường được kết hợp gắn liền với kệ sách và luôn được xếp lại hoặc giấu vào bên trong hoặc sau lưng của kệ sách sau khi sử dụng xong.
Đối với công ty có diện tích văn phòng lớn thì sử dụng cụm bàn modum hay các mẫu ban van phong hoa phat có bán trên thị trường hoặc những mẫu sản phẩm của các thương hiệu nội thất khác đáp ứng đúng nhu cầu sủ dụng cho văn phòng của mình.Ghế văn phòng thường được bố trí theo chức năng của văn phòng làm việc. Tùy theo diện tích phòng làm việc để từ đó bố trí các loại ghế khác nhau .Các văn phòng lớn ngoài các loại ghế xoay cho người làm việc, thường được bố trí thêm sofa được trang trí từ đơn sắc đến đa sắc rất tiện dụng cho lúc nghỉ ngơi lẫn lúc cần tiếp khách. Hy vọng với các thông tin trên bạn có thê tự tràng trí cho mình không gian làm việc tốt nhất.